DSpace
Nara National Research Institute for Cultural Properties 
 Advanced Search
日本語

Nara National Research Institute for Cultural Properties Repository >
085 研究助成報告書 >
2014年度 >
香辛料利用からみた古代日本の食文化の生成に関する研究 >

Files in This Item:

File Description SizeFormat
zyosei_yamazaki_043_044.pdf819.48 kBAdobe PDFView/Open
Title: 007 イヌザンショウ・エゴマ・ツバキ油の分析
Authors: 神野, 恵
じんの, めぐみ
Jinno, Megumi
中村, 亜希子
なかむら, あきこ
Nakamura, Akiko
深澤, 芳樹
ふかさわ, よしき
Fukasawa, Yoshiki
伏見, 達也
安達, 峰子
佐藤, 知栄実
Keywords: イヌザンショウ
エゴマ
ツバキ油
乾性油
不乾性油
半乾性油
Issue Date: 25-Sep-2014
Publisher: 独立行政法人国立文化財機構奈良文化財研究所
Citation: 平成25年度 山崎香辛料財団研究助成 成果報告書、pp.43-44
URI: http://hdl.handle.net/11177/2852
Appears in Collections:香辛料利用からみた古代日本の食文化の生成に関する研究

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11177/2852

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace